top of page
Zoeken

NOTHING. CLICK. EVERYTHING

Collectief Salvo

30.10.2021 - 27.11.2021


Salvo Collectief maakt sinds 2012 publicaties. Anne Geene, Arjan de Nooy, Sander Uitdehaag en Vincent van Baar begonnen bijna 10 jaar geleden met het maken en verspreiden van een periodiek rondom een zelfopgelegd, fotografisch getint thema. Daarin keren ze het medium fotografie binnenstebuiten. Met steeds een ander thema in het achterhoofd (van beweging, kader, schaal tot pixel) bedrijven ze, zoals ze het zelf graag noemen, fotofictie. Fictie niet als associatieve fantasie, maar als de mogelijkheid van waarheid. Zoals een goed boek niet iets geeft, maar iets afneemt: een van je zekerheden.


Salvo makes and shakes photography.


In de expositie ‘Nothing. Click. Everything’ kijkt Salvo terug op de 12 publicaties, diverse residenties en tentoonstellingen. In een poging dwarsverbanden te vinden, ontstaan nieuwe experimenten, inzichten en mogelijkheden.


Bij Pennings Foundation wordt naast het werk uit de publicaties een vuistdik boek, Out-And-Out, in een oplage van 4 gepresenteerd dat het gemaakte drukwerk herschikt en herdefinieert.


Opening: Zaterdag 30 oktober 2021 16.00 – 18.00 uur.

De opening is gratis toegankelijk, wel graag aanmelden.
5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page