top of page
Expositiebeleid

Pennings Foundation toont een breed scala aan nationaal en internationaal werk, met de nadruk op maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe invalshoeken in fotografie en videokunst.

Tentoonstellingen worden ver van tevoren voorbereid en zijn het resultaat van voorstellen die worden gegenereerd door ons eigen en externe curatoren of komen tot stand in  samenwerkingen met andere instellingen. De meeste van onze exposities komen voort uit directe uitnodigingen aan fotografen, kunstenaars en curatoren. 

Mocht u ons toch een voorstel willen sturen, stuur dan een e-mail naar info@penningsfoundation.com.  Vanwege het grote aantal vragen dat wij ontvangen, kunnen we helaas niet altijd specifieke feedback geven over individuele voorstellen. U ontvangt een bevestiging dat uw e-mail is ontvangen. We adviseren u om geen materiaal per post te verzenden omdat materialen niet kunnen worden geretourneerd.

Fotografen/kunstenaars die graag feedback willen over hun werk adviseren we om deel te nemen aan onze periodieke portfolio reviews. Meer informatie over portfolio reviews wordt gepubliceerd in onze agenda.
 

bottom of page