Expositiebeleid

Pennings Foundation doet er alles aan om een breed scala aan nationaal en internationaal werk tentoon te stellen, met de nadruk op nieuwe ontwikkelingen in fotografie, videokunst en new media art.

Tentoonstellingen zijn ongeveer twee jaar van tevoren gepland en zijn het resultaat van voorstellen die worden gegenereerd door ons eigen curatorenteam of door samenwerkingen met andere instellingen. De meeste van onze exposities komen voort uit directe uitnodigingen aan fotografen, kunstenaars en curatoren en daarom gaan we zelden in op ongevraagde voorstellen.

Mocht u ons toch een voorstel willen sturen, stuur dan een e-mail naar info@penningsfoundation.com.  Vanwege het grote aantal vragen dat wij ontvangen, kunnen we helaas geen specifieke feedback geven over individuele voorstellen. U ontvangt een bevestiging dat uw e-mail is ontvangen. We adviseren u om geen materiaal per post te verzenden omdat materialen niet kunnen worden geretourneerd.

Fotografen/kunstenaars die graag feedback willen over hun werk adviseren we om deel te nemen aan onze periodieke portfolio reviews. Meer informatie over portfolio reviews wordt gepubliceerd in onze agenda.