top of page
22.10.2022 – 30.10.2022

DDW - Aesthetic Studios

Amber van Rangelrooij

best greenhouse (002).jpg

Tijdens DDW 2022 wordt ‘The Aesthetic Studios Warehouse Sale’ getoond. Een presentatie vol met ‘mislukte’ Aesthetic Studios producten die niet voor hun volledige prijs verkocht kunnen worden. De producten zullen tijdens DDW geprijsd worden door de bezoekers zelf. Hoeveel zou jij betalen voor een vaas met bijvoorbeeld een klein foutje in het glazuur? En wanneer is het product echt mislukt en verliest het zijn waarde? 

Als autonoom kunstenaar werk ik vanuit mijn merk: Aesthetic Studios. Ik treed op in mijn positie als bewuste consument, met een flirtende, kritische blik naar de commercie en naar mijzelf als consument, maker en merk.’


Het merk Aesthetic Studios voert een moderne benadering van branding opnieuw uit. Aesthetic Studios bevraagt de marketing, die aan de consument wordt opgelegd vanuit de corporate branding met de door hen gestelde commerciële waarde. Door het omzetten van reclame, strategieën en showpony settings in een zelfstandig kunstwerk, geeft het een nieuwe reikwijdte binnen de commercie van de kunstcontext. Het merk toont in een centrale positie een werkelijk belang in een stroom van constant aanbod.


Amber van Rangelrooij (Den Bosch, 1996) studeerde in 2020 af aan het St. Joost School of Art & Design te Breda in de richting beeldende kunst.

Opening

Helen Sear, photography, video art, new media art, artcollector, fotografie, tentoonstelling, galerie

bottom of page