top of page

za 06 nov

|

Eindhoven

Workshop Selecteren series - Forum BEELDtaal

In de workshop neemt Jorgen Polman van Forum BEELDtaal je mee in het maken van selecties en het uitleggen van foto’s tot een serie. Aanmelden noodzakelijk, scroll naar beneden om je aan te melden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Selecteren series - Forum BEELDtaal
Workshop Selecteren series - Forum BEELDtaal

Tijd en locatie

06 nov 2021, 09:30 – 13:00

Eindhoven, Geldropseweg 63, 5611 SE Eindhoven, Nederland

Over het evenement

De workshop wordt georganiseerd door Forum BEELDtaal in het kader van hun tweejaarlijks evenement Uncover, editie 2021. De workshop is inclusief bijwonen van de lezingen van Jimmy Kets en Bianca Sistermans in de middag.

In de workshop neemt Jorgen Polman van Forum BEELDtaal je mee in het maken van selecties en het uitleggen van foto’s tot een serie. Deze workshop is geschikt voor mensen die aan een serie werken en al de nodige foto’s hebben liggen. Tijdens de workshop wordt dieper ingegaan op de methodiek voor het leggen van de serie die volledig ten dienste staat van je inhoud en je intentie. Neem je foto’s dus mee om er praktisch mee aan de slag te kunnen. Kosten voor de hele dag zijn 75 euro. Maximaal 10 deelnemers.

Meer info: https://www.fotografieforumbeeldtaal.nl/uncover/

Tickets

  • Workshop Selecteren series

    Dit ticket geeft toegang tot de workshop van Forum BEELDtaal en de lezingen van Jimmy Kets en Bianca Sistermans in de middag.

    € 75,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page