top of page

za 06 nov.

|

Eindhoven

Lezingen - Jimmy Kets en Bianca Sistermans

De lezingen worden georganiseerd door Forum BEELDtaal in het kader van hun tweejaarlijks evenement Uncover, editie 2021.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezingen - Jimmy Kets en Bianca Sistermans

Tijd & locatie

06 nov. 2021 13:30 – 17:00 CET

Eindhoven, Geldropseweg 63, 5611 SE Eindhoven, Nederland

Informatie

Jimmy Kets

Reeds 20 jaar is Jimmy Kets actief als pers- en portretfotograaf, voornamelijk voor de Belgische kwaliteitskrant De Standaard. De afgelopen 20 jaar heeft Kets ook heel wat boeken en expo’s met zowel eigen fotoreeksen als grote projecten in opdracht. Zijn fotografie kenmerkt zich door een vleugje surrealisme en humor, een sterk gevoel voor kleur en betekenisvolle details. Kets zal het hebben over het totstandkomen van zijn vaak indringende portretfoto’s. Daarnaast zal hij ook dieper ingaan op zijn intrigerende fotoreeksen: Volkscafés, Brightside, Niet Miss en The graves are nice this time of year. De laatste jaren is Kets ook actief als cameraman en filmmaker. Hij zal zijn nieuwe docufilm, New Pigs on the Block. toelichten.

Bianca Sistermans

In het werk van Sistermans komen fotografie en literatuur steeds samen. Een verwevenheid die op allerlei manieren tot uitdrukking komt: van schrijversportretten tot het aangaan van nauwe samenwerkingen met schrijvers, en projecten waarin haar foto’s het uitgangspunt vormen voor andere verhalen.

De lezingen worden gezamenlijk aangeboden voor 15 euro.

Jimmy Kets 13.30-15.00 uur.

Bianca Sistermans 15.30-17.00 uur.

Meer info: https://www.fotografieforumbeeldtaal.nl/uncover/

Registreer

Prijs

Aantal

Totaal

 • Lezingen

  € 15,00

  Dit ticket geeft toegang tot de lezingen van Jimmy Kets en Bianca Sistermans .

  € 15,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit event

bottom of page