top of page

za 07 nov

|

Pennings Foundation

Collectief Salvo

Salvo Collectief, bestaande uit Anne Geene, Arjan de Nooy, Sander Uitdehaag en Vincent van Baar, maakt sinds 2013 publicaties.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Collectief Salvo
Collectief Salvo

Tijd en locatie

07 nov 2020, 16:00

Pennings Foundation, Geldropseweg 63, 5611 SE Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Salvo Collectief, bestaande uit Anne Geene, Arjan de Nooy, Sander Uitdehaag en Vincent van Baar, maakt sinds 2013 publicaties. Samen maken en verspreiden zij Salvo’s Periodical for Photography, een periodiek rondom een zelfopgelegd, fotografisch getint thema. Daarin keren ze het medium fotografie binnenstebuiten.

Salvo makes and shakes photography

Met steeds een ander thema in het achterhoofd (van beweging, kader, schaal tot pixel) bedrijven ze, zoals ze het zelf graag noemen: fotofictie. Fictie niet als associatieve fantasie, maar als de mogelijkheid van waarheid.

Een goed boek moet je niet alleen iets geven, maar ook iets afnemen: een van je zekerheden.

In de expositie ‘Nothing. Click. Everything’ kijkt Salvo terug op de 12 publicaties, diverse residencies en tentoonstellingen. In een poging dwarsverbanden te vinden, ontstaan nieuwe experimenten, inzichten en mogelijkheden.

Bij Pennings Foundation wordt naast het werk uit de publicaties een vuistdik boek in een oplage van 4 gepresenteerd dat het gemaakte drukwerk herschikt en herdefinieert. Met deze grande finale trekt Salvo nog één keer alle fotoregisters open.

Deel dit evenement

bottom of page