top of page

Fri, Oct 29

|

Pennings Foundation

Opening NOTHING. CLICK. EVERYTHING.

Salvo makes and shakes photography. In de expositie ‘Nothing. Click. Everything’ kijkt Salvo terug op hun publicaties, diverse residenties en tentoonstellingen. In een poging dwarsverbanden te vinden, ontstaan nieuwe experimenten, inzichten en mogelijkheden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opening NOTHING. CLICK. EVERYTHING.
Opening NOTHING. CLICK. EVERYTHING.

Tijd & locatie

Oct 29, 2021, 7:00 PM – 9:00 PM

Pennings Foundation, Geldropseweg 63, 5611 SE Eindhoven, Nederland

Informatie

Salvo Collectief maakt sinds 2012 publicaties. Anne Geene, Arjan de Nooy, Sander Uitdehaag en Vincent van Baar begonnen bijna 10 jaar geleden met het maken en verspreiden van een periodiek rondom een zelfopgelegd, fotografisch getint thema. Daarin keren ze het medium fotografie binnenstebuiten. Met steeds een ander thema in het achterhoofd (van beweging, kader, schaal tot pixel) bedrijven ze, zoals ze het zelf graag noemen, fotofictie. Fictie niet als associatieve fantasie, maar als de mogelijkheid van waarheid. Zoals een goed boek niet iets geeft, maar iets afneemt: een van je zekerheden.

Salvo makes and shakes photography.

In de expositie ‘Nothing. Click. Everything’ kijkt Salvo terug op de 12 publicaties, diverse residenties en tentoonstellingen. In een poging dwarsverbanden te vinden, ontstaan nieuwe experimenten, inzichten en mogelijkheden.

Bij Pennings Foundation wordt naast het werk uit de publicaties een vuistdik boek, Out-And-Out, in een oplage van 4 gepresenteerd dat het gemaakte drukwerk herschikt en herdefinieert.

salvo-periodiek.nl

Deel dit event

bottom of page