top of page

Sat, Nov 06

|

Eindhoven

Lezingen - Jimmy Kets en Bianca Sistermans

De lezingen worden georganiseerd door Forum BEELDtaal in het kader van hun tweejaarlijks evenement Uncover, editie 2021.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezingen - Jimmy Kets en Bianca Sistermans
Lezingen - Jimmy Kets en Bianca Sistermans

Tijd & locatie

Nov 06, 2021, 1:30 PM – 5:00 PM GMT+1

Eindhoven, Geldropseweg 63, 5611 SE Eindhoven, Nederland

Informatie

Jimmy Kets

Reeds 20 jaar is Jimmy Kets actief als pers- en portretfotograaf, voornamelijk voor de Belgische kwaliteitskrant De Standaard. De afgelopen 20 jaar heeft Kets ook heel wat boeken en expo’s met zowel eigen fotoreeksen als grote projecten in opdracht. Zijn fotografie kenmerkt zich door een vleugje surrealisme en humor, een sterk gevoel voor kleur en betekenisvolle details. Kets zal het hebben over het totstandkomen van zijn vaak indringende portretfoto’s. Daarnaast zal hij ook dieper ingaan op zijn intrigerende fotoreeksen: Volkscafés, Brightside, Niet Miss en The graves are nice this time of year. De laatste jaren is Kets ook actief als cameraman en filmmaker. Hij zal zijn nieuwe docufilm, New Pigs on the Block. toelichten.

Bianca Sistermans

In het werk van Sistermans komen fotografie en literatuur steeds samen. Een verwevenheid die op allerlei manieren tot uitdrukking komt: van schrijversportretten tot het aangaan van nauwe samenwerkingen met schrijvers, en projecten waarin haar foto’s het uitgangspunt vormen voor andere verhalen.

De lezingen worden gezamenlijk aangeboden voor 15 euro.

Jimmy Kets 13.30-15.00 uur.

Bianca Sistermans 15.30-17.00 uur.

Meer info: https://www.fotografieforumbeeldtaal.nl/uncover/

Registreer

  • Lezingen

    Dit ticket geeft toegang tot de lezingen van Jimmy Kets en Bianca Sistermans .

    €15.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit event

bottom of page