top of page

Wed, Jun 16

|

Pennings Foundation

Kunst dichterbij

In samenwerking met kunsthistorica Anneke van Wolfswinkel organiseren we een cursus kijken naar kunst. De cursus duurt één avond.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kunst dichterbij
Kunst dichterbij

Tijd & locatie

Jun 16, 2021, 8:00 PM – 9:45 PM

Pennings Foundation, Geldropseweg 63, 5611 SE Eindhoven, Nederland

Informatie

In samenwerking met kunsthistorica Anneke van Wolfswinkel organiseren we een cursus kijken naar kunst. De cursus duurt één avond en wordt speciaal gehouden tijdens de expositie ‘De kunst van het kijken’. De cursus start om 20.00 uur en rond 21.45 uur sluiten we af met een borrel.

Kunst doet iets met je: je vindt het mooi (of niet), raadselachtig, grappig misschien, afstotelijk, of onbegrijpelijk. Maar waarom is dat zo? En hoe komt het nou dat je buurman iets prachtig vindt wat jij maar raar vindt? Kun je dat eigenlijk leren, kijken naar kunst?

Voor wie nieuwsgierig is naar de wereld van de hedendaagse beeldende kunst organiseert Pennings Foundation samen met kunsthistorica Anneke van Wolfswinkel de cursus Kunst dichterbij.

We kijken naar kunst in de expositie ‘De kunst van het kijken’ die op dat moment bij Pennings Foundation is te zien, duiken in de achtergrond ervan en wisselen onze kijkervaring uit met anderen. Verschillende disciplines komen aan bod zoals fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, glas en mixed media.

Een kickstart voor de beginnende kunstliefhebber.

Kunst ontdekken is een avontuur. En samen met anderen ontdek je nog meer.

Registreer

  • 16 juni

    €15.00
    Sale ended

Total

€0.00

Deel dit event

bottom of page